American Car Show 7. – 8.5.2016

American Car Show järjestetään Ouluhallissa, suurempana kuin koskaan! Tule ja näe jenkkiautot ja euroklassikot, prätkät sekä tuning-autot upeassa, koko perheen tapahtumassa.

Yhteistyössä Oulu International Tattoo festival

Lauantai 7.5. 16:00 – 00:00

PÄÄLAVA                                                                     BAARI           

16:00    American Car Show 2016 aukeaa        Rockabullies (30min)

Juontajat Jussi Näyhä, SimiSami, Aki Häkkinen

PinUp neidot kiertää

American Car Club Kid´s Corner

Swingo dancers

16:30    Tattookisat luokittain (16:30 – 19:00)

Best Black & Gray Tattoo
Best Color Tattoo
Best Oriental Tattoo
Best Traditional Tattoo
Best Tattoo Of The Day

 

16:45                                                                                  Rockabullies (30min)

 

17:30                                                                                  Rockabullies (30min)

 

18:15                                                                                  Rockabullies (30min)

19:00    ACS 2016 Night Party                                  Rock´n Roll musiikkia levyltä

Kid´s Corner sulkeutuu    

19:00    Ouluneito finalistit & Johanna Loiri (30min)

19:45    Messed Up Trio (30min)

20:30    Miss Retro Pinup Show (60min)

21:30    Benson Boogie Band (30min)

22:00    Psychobella Camy Burleski Show (10min)

22:15    Messed Up Trio (30min)

22:45    Psychobella Camy Burleski Show (10min)

23:00    Benson Boogie Band (30min)

23:30     Valomerkki

00:00    Ovet sulkeutuvat

Sunnuntai 8.5. 10:00 – 17:00

PÄÄLAVA                                                                       BAARI           

10:00    American Car Show aukeaa

Ruusujenjakoa äideille

PinUp tytöt kiertää   

Juontajina Jussi Näyhä, SimiSami ja Aki Häkkinen   

American Car Club Kid´s Corner aukeaa

10:30    Swingo dancers

11:00    Benson Boogie Band (30min)

11:30                                                                                 Doggone Trio (30min)

12:00    Messed Up Trio (30min)

Äitien jenkkiautoajelutus alkaa (Ouluhallin pääovelta klo 12:00-14:00)           

12:30                                                                                  Doggone Trio (30min)

13:00    Benson Boogie Band (30min)

13:30                                                                                  Doggone Trio (30min)

14:00    Pin-Up Oulun Finaali, muotinäytös ja palkintojenjako   

Swingo dancers

14:30    Messed Up Trio (30min)

15:00                                                                                  Doggone Trio (30min)

15:30    ACS 2016 palkintojen ja kunniamainintojen jako ja Arvonta

Jussi Näyhä & American Car esittelyä   

16:30    Swingo dancers

17:00    American Car Show 2016 päättyy

Aikataulut:
Lauantai 7.5. klo 16-00
Sunnuntai 8.5. klo 10-17

Liput: 7-11v 5€, 12-17v 10€, aikuiset 20€, viikonloppuranneke 25€


Järjestäjä: American Car Club Oulu
Yhteistyössä: Amerikan Rauta, Radio City, Oulun Energia

Autoilun huumaa koko perheen tapahtumassa! Tervetuloa!

Lisätiedot: acc.oulu@gmail.com

Näyttelyajoneuvot: Mika Tapio 0400 686 159

Yritysmyyntipaikat: Jussi Näyhä 0440 301 128